Una mica de copa i quatre coses més

Se disputaren les anades de la Copa i tot fa pensar que a la Cartuja es mediran aquest cop amb públic (la darrera se va jugar fora públic per la maleïda COVID) dos equips bascs, però ja se sap: el futbol és boig i somiar es gratis.

A la semifinal RCE MALLORCA I REAL SOCIETAt s’empatà a 0. La Real aconseguí sortir viva de l’Infern de Son Moix  i bé vist el partit el que sortí viu va ser el Mallorca. Ara es jugaran el pas a la final dia 27 al Real Arena.

A l’altra semi jugaven s’ATLÉTICO i s’ATHLETIC, amb desventage 0-1 pels madrilenys.  Hauran de viatjar els del Cholo a la Catetral dia 29 a guanyar.

L’esmentat abans:  el bitllet a Sevilla pareix estar amb mans basques però haurem d’esperar.

Ja que funciona a altres esports d’equips, perquè la Copa fos encara més atractiva  es podria fer una Final Four. Pitjor és que la Supercopa es jugui a l’estranger però ja ho sabem: es doblers comanden. Spanish is diferent, tot Europa menys Espanya en contra de la Superlliga.

Breus:

Celebrat el sorteig de la Nations League. A Espanya li ha tocat Dinamarca, Sèrbia i Suïssa.

Eleccions a la RFEF al proper maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.