Espectacular Rua 2024 a Sant Llorenç des Cardassar

Enguany, els llorencins i les llorencines tenien ganes de marxa i festa, l’horabuxa amb el DJ Simonet i DJ Saneva, juntament amb el concurs de disfresses es van celebrar a la plaça de l’Església i l’assistència va ser multitudinaria.
La Rua de Carnaval 2024 va ser una de les més participativas que s’han celebrat d’ençà de la pandemia. La Banda de Música de Sant Llorenç i Sa Xaranga d’en Griffith acompanyaren als nombrosos participants que es divertiren de valent desfilant molt alegrement petits i grans.
La bona organització va ser present durant tot el recorregut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.