Aquest divendres conferència Card.cat: 20 anys de xeremies (Toni Genovart)

Aquest divendres, 16 de febrer, a les 19.30, a l’Espai 36, la revista Card.cat organitza la seva habitual conferència de gent destacada del poble i aquest pic toca en Toni Genovart,  que celebra 20 anys de xeremies, que es diu aviat.

Així coneixerem una mica el món i els instruments de les xeremies, fent un recorregut al llarg de la història, així com també la trajectòria del propi Toni Genovart durant els 20 anys que porta donant classes de xeremies. A la conferència no només hi haurà paraules sinó que en Toni ja ens ha avançat que també sonaran instruments. Un atractiu més idò!
En resum, des de Card.cat vos convidam quest divendres a gaudir de la cultura feta aquí i fer cas a la nostra gent, que també té molt per mostrar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.