Un total de 140 ciclistes han participat del Trofeu Cala Millor “Un hivern a Mallorca”

El passat diumenge 11 de febrer, es va celebrar una nova edició del Trofeu Ciclista Cala Millor que té la solera de celebrar-se ininterrompudament des del 2006, i que és puntuable per a la Challenge “Un hivern a Mallorca”.
Un total de 140 corredors de categoria amateur i professionals vàren prendre part a la sortida a Cala Millor per completar els 120 km que estaven programats. El batle de Son Servera, Jaume Servera, acompanyat per regidors de l’equip de govern i de l’oposició, va ser l’encarregat de tallar la cinta de sortida de la carrera.
Un cop més aquesta prova, consolidada de principis de temporada, va tenir molt bona participació de ciclistes estrangers amb molt de nivell.
El fort vent de nord va fer efecte als participants i això va provocar més de 40 abandonaments.
Cal agraïr als voluntaris, a l’Ajuntament de Son Servera i ajuntaments veïns pel seu suport amb efectius de Policia Local i Orotecció Civil per aportar seguretat a la prova. L’organització ja pensa a l’edició 2025.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.