Ca n’Apol·lònia: gastronomia, cultura i patrimoni

Divendres, 23 de febrer, a les 19.30h a ca n’Apol·lònia de Son Carrió es durà a terme una altra proposta d’aquest cicle: T’Estim amb música.

Vine a fer una infusió i a conèixer el projecte social de les infusions d’Estel de Llevant acompanyts de la música del duo Capri.

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar impulsa una nova sèrie d’activitats anomenada ca n’Apol·lònia: gastronomia, cultura i patrimoni. Es tracta d’un conjunt d’actes que es duran a terme durant l’any al recinte de ca n’Apol·lònia a Son Carrió per tal de dinamitzar la cultura al poble de manera activa i interactiva.

Aquest nou projecte de l’Ajuntament obri horitzons a noves propostes per donar valor als joves emprenedors de l’illa. Es vol donar a conèixer i compartir diverses experiències dintre del món de la gastronomia, cultura i patrimoni reunits tots a ca n’Apol·lònia, com bé el seu nom indica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.