Toni Genovart: 20 anys de xeremies

Molt eriquidora. Així es pot definir la conferència organitzada per  Card.cat que va fer Toni Genovart sobre les xeremies i la seva experiència com a professor durant vint anys . 

Durant una hora i mitja  en Toni va repassar la història  d’aquest genuí iinstrument i amb anècdotes i bon humor també ens va explicar els seus incis amb aquest instrument i la seva trajectòria com a professor als diversos pobles on ha impartit. Per acabar també va recordar la creació de la revista Es Grall. La revista dels xeremiers i el naixament dels Xeremiers des Puig de sa Fonti i de sa Xerabanda. Per damunt de tot, després d’un bon grapat de noms, dates, tècniques, anècdotes… personalment em quedaria amb aquesta frase que va destacar: “D’aquests vint anys sobretot me qued amb la part humana dels meus alumnes, les xeremies al final han estat una cosa secundària”. Una frase que ho diu tot!

En conclusió, en Toni ens va fer passar una agradable i “musical” horabaixa. Des de Card.cat agraïm la seva disponibilitat i com a revista esperam en el futur continuar proporcionant al poble aquests petites estones culturals. Vos deixam algunes fotos de l’esdeveniment:     

Fotografies: Magadalena Ordinas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.