Celebrada la tradicional excursió a Lluc del mes de febrer de l’Associació Veinats sa Coma

El dissabte dia 17 de febrer, l’Associació de Veinats de sa Coma, que presideix Antoni Barragan, organitzà la tradicional excursió que fan cada any a Lluc abans del començament de la temporada turística.
Enguany, hi participaren 55 socis i sòcies, 11 socis valents baixaren del autocar a Caimari i feren la pujada a Lluc peu. 17 s’atreviren des de mitjan costa i la resta baixaren a la benzinera i uns pocs més continuaren amb els bus fins a l’aparcament de Lluc.
Després de la tradicional visita a la Mare de Déu de Lluc, alguns feren aturada al bar i altres visitaren la tenda i els voltats del monestir.
El dinar enguany va ser el restaurant Canyamel,on el grup de sa Coma van coincidir amb un grup d’un altra poble que tenien música i els convidaren a ballar. Els socis i sòcies més balladores i balladors no es feren pregar gens i es marcaren un bons balls.
Un any més l’excursió va ser un èxit i el bons temps acompanyà els excursionistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.