HANNAH DELS TRES PAÏSOS

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 24 de febrer, a les 18 h
HANNAH DELS TRES PAÏSOS
Companyia Teatre de la Sargantana
A partir de 6 anys
Durada: 1 h
3 €

Tres actrius representen tres dones joves de països diferents que es veuen obligades, per diferents motius, a abandonar els seus llocs d’origen. Les tres tenen el mateix nom amb petites variacions idiomàtiques: Anka, procedent dels Balcans, Ana del Brasil i Hannah dels països àrabs.
La història de cada una d’elles és contada i interpretada per les tres actrius i narrada escènicament a partir d’elements purament teatrals com el clown, el bufó, la màscara i el teatre d’objectes. Un format teatral obert a elements simbòlics, absent d’acritud, però sense defugir cap dels temes més controvertits sempre adaptats a la percepció infantil.

Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/hannah-dels-tres-paisos
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.