Cercle de Diàleg a sa Coma

El proper dimarts dia 27 a les 19:30 a la biblioteca de sa Coma durem a terme la primera de les activitats del Projecte Confluències, el Cercle de diàleg. Un espai de trobada, escolta i conversa entorn de la diversitat cultural i la migració.
A partir d´un breu fragment literari escollit pels participants de la seva pròpia cultura popular (refranys, dites, cançons de bressol, contes, llegendes…) iniciarem un viatge que ens portarà a parlar de la diversitat cultural, a gaudir de nous paisatges i reflexionar sobre altres realitats.
Vine a participar en aquesta trobada!
Inscripcions al ☎️971 81 18 20 o per whatsapp al 683 57 17 40
Vivim en un municipi en constant moviment de persones, creixement, desenvolupament… un municipi multicultural. Aquesta activitat està pensada per reflexionar-hi, conèixer la nostra multi realitat, saber cap on ens agradaria anar i com… és una activitat pensada per conèixer millor el nostre entorn i sobretot comprendre’l i millorar-lo en la mesura que ens sigui possible. Us animem a participar!!❤️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.