Més de 600 militars d’Unitats del Comandament de Canàries procedents de l’arxipèlag canari i balear despleguen a terres saragossanes

Desplegament d’unitats a la península
Unitats del Comandament de Canàries s’ensinistren al Centre Nacional d’Ensinistrament “Sant Gregori” (CENAD Sant Gregori).
Més de 600 militars d’Unitats del Comandament de Canàries procedents de l’arxipèlag canari i balear despleguen a terres saragossanes.
Com és habitual, unitats del Comandament de les Canàries despleguen al llarg de l’any al CENAD de Sant Gregori (Saragossa) per dur a terme exercicis que no es poden desenvolupar a les illes d’origen. Aquesta vegada i durant onze (11) dies, militars del Regiment d’Infanteria Tenerife 49, Regiment d’Artilleria de Campanya Nº 93, Batalló de Sabadores XVI, Batalló de Caserna General de la Brigada Canàries XVI, Grup Logístic XVI (Brigada Canàries XVI) i del Regiment “Palma” 47 (Comandància General de Balears), realitzaran dos exercicis diferents desenvolupats de manera coordinada; d’una banda, l’Exercici DRAGO, essent eminentment orientat a la unitat d’artilleria i de l’altra, un exercici BETA, orientat a unitats d’infanteria i unitats de suport al combat.
L’Exercici DRAGO, és l’exercici principal de l’any 2024 pel que fa a l’ensinistrament del personal del Regiment d’Artilleria de Campanya núm. 93, on es participen amb tots els materials específics d’artilleria, tant de 105mm. “Ligh Gun” com de 155mm. SIAC, per tal de complir en cadascun d’ells, els models d’acció propis de cada material cercant alhora la presència de material antiaeri, per coordinar i executar la seva tasca específica de defensa d’unitats de maniobra.
La finalitat principal de l’Exercici BETA és incrementar el nivell de la instrucció dels militars participants i el grau d’ensinistrament de les unitats fins a nivell Batalló, en accions defensives en ambient convencional, utilitzant tots els recursos, armament i material que posseeixen les Unitats de combat i de suport al combat, tenint en compte, la necessària coordinació i integració de procediments d’unitats de diferent origen, tant el canari com el balear.
Durant el desenvolupament de tots dos exercicis, es duran a terme diferents accions de foc real integrant totes les unitats desplegades, inclosa la integració dels focs dartilleria de campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.