Dimecres 28 de febrer II Fira de l’Ocupació a l’Auditori Sa Màniga

Dimecres, dia 28 de febrer, l’Auditori de Sa Màniga serà el recinte triat per dur a terme la II Fira de l’Ocupació de Cala Millor, després de l’èxit d’acolliment i participació de la passada edició entre les empreses -una trentena- i els candidats, mostrant el seu interès a tornar a prendre partit en noves convocatòries.
L’objectiu d’aquesta fira és establir sinergies entre la població que es troba en situació de recerca d’ocupació i les empreses de la zona que necessiten cobrir una àmplia varietat de llocs de treball, des de treballadors de serveis bàsics fins a personal especialitzat en finances, entre altres. Durant l’esdeveniment, els candidats interactuaran amb les empreses, presentaran els seus currículums i discutiran les seves habilitats i experiència. Les empreses realitzaran entrevistes personalitzades i recopilaran currículums per a llocs vacants actuals o futurs.

Durant la jornada, que es desenvoluparà entre les 9 i les 17 hores, es duran a terme tallers dirigits a persones en cerca activa d’ocupació que aprendran eines i tècniques molt útils per tenir èxit en les seves entrevistes de treball. D’altra banda, es durà a terme la taula rodona “Optimitzar el talent: desafiaments i estratègies en la selecció i retenció de personal qualificat”, on s’abordaran les dificultats actuals que planteja el mercat, així com aquelles estratègies de millora existents. En el debat participaran professionals de recursos humans, d’operacions en el sector hoteler, juntament amb un especialista en temes relacionats amb la gestió de persones. A la seva conclusió, s’obriran les portes del recinte perquè comencin les entrevistes d’ocupació.

De les 9 a les 10:30 es durà a terme el taller “Entrevista per competències” per al qual es necessari inscriure’s accedint aquí: INSCRIPCIONS.

Com a novetat, en aquesta segona edició s’habilitarà un servei de foodtruck que oferirà diferents opcions de berenar i esmorzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.