Gran èxit de participació a la II Fira de l’Ocupació organitzada pel Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar

Prop de 300 persones, gairebé el doble que en la passada edició, van fer entrevistes de treball per a més de 100 llocs de treball disponibles.
Dimecres, dia 28 de febrer, l’Auditori de Sa Màniga va acollir la celebració de la II Fira de l’Ocupació de Cala Millor, en què van participar prop d’una vintena d’empreses de diferents sectors econòmics -hostaleria, restauració, comerç, joieria i rellotgeria-, que se’n van anar, cadascuna, amb més de 50 candidats possibles -més de 300 en total- per cobrir les diferents vacants professionals, tant de temporada com a temps complet durant tot l’any, amb més de 100 llocs de treball disponibles a total.

L’objectiu d’aquesta fira, com va recordar Pep Servera, president del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, durant la presentació de l’acte és establir sinergies entre la població que es troba en situació de recerca de feina i les empreses de la zona que necessiten cobrir una àmplia varietat de llocs de treball, des de treballadors de serveis bàsics fins a personal especialitzat en finances, entre d’altres. Durant l’esdeveniment, els candidats van interactuar amb els representants de les firmes comercials, van presentar els currículums i van discutir sobre les seves habilitats i experiència. Les empreses van realitzar entrevistes personalitzades i van recopilar més de tres-cents currículums dirigits a cobrir els seus llocs vacants actuals o futurs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.