La regidora Emília Díaz-Asensió, el inspector Guillem Mascaró i oficials de policia assistiren al Saló Internacional de Madrid SICUR 2024

La regidora de la Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar, Emília Díaz-Asensió, juntament amb l’inspector de policia, Guillem Mascaró, i els oficials de policia, Jesús Pintado, i Martí Galmés, assistiren els passats dies 28, i 29 de febrer, al Saló Internacional de Madrid Seguretat SICUR 2024 per conèixer les novetats en material, d’equipament, noves tecnologies i assessorament en referència a seguretat i que podria adaptar-se a les necessitats del servei policial al municipi llorencí. De manera especial els mesos d’estiu ja que incremente per tres la seva població a la zona costanera.
Segons els assistents, la visita a SICUR va ser molt positiva, ja que és el gran referent internacional a Espanya de la Seguretat. Cada dos anys, reuneix a Madrid a empreses, associacions, professionals i altres usuaris de la seguretat global en l´àmbit públic i privat. La innovació i el desenvolupament tecnològic han estat els grans protagonistes de SICUR 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.