Fotos de la presentació oficial de les plantilles del Club de Futbol de Cala Millor 2024

Ahir divendres dia 1 de març, Dia de les Illes Balears, el Club de Futbol de Cala Millor va fer la presentació oficial de les plantilles i va celebrar el Dia del Club, que va comptar amb l’assistència de Pep Sansó, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, que va dirigir unes paraules als futbolistes i assistents. També hi assistiren els components del Consorci de Turisme, els batles, delegats, i regidors dels Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera.
El batle de Sant Llorenç,Jaume Soler, va dirigir unes paraules de felicitació per a tots els jugadors, equips tècnics i president del club. El president del club Cristian Gallardo, va tenir unes paraules d’agraïment per a tots els jugadors, pares, i per a totes les persones que s’impliquen al llarg de la temporada amb el club.
La sortida el terreny de joc i la presentació de tots els equips va ser espectacular, els jugadors majors, formaren un passadís per on anaven entrant el camp tots els components dels equips començant pels pre-benjamins seguidament tots els equips anaven ocupaven un banc.
Tots els jugadors van ser tots convocats amb xandall i amb roba de partit, els equips de Prebenjamí A vs Prebenjamí B, Benjamí A vs Benjamí B i Aleví A vs Aleví B, jugaren els seus partits.
A més de la presentació de les plantilles,dins els actes de la celebració hi va haver la Diada de cotxes teledirigits, i servei de paella (gratis pels jugadors del club). Passades les 15:30 es va donar inici a la música amb el dj. Lozano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.