Excursió a Palma de l’Associació de Veinats de sa Coma per celebrar el Dia de les Illes Balears

El passat dissabte dia 2 de març, l’Associació de Veinats de sa Coma celebraren el dia de les Illes Balears amb una excursió a Palma. Hi assistiren 53 socis i sòcies que gaudiren d’un interessant passeig pel centre de la ciutat i aprofitaren per visitar el mercat.
Després del passeig i visita els esperava un bon dinar el restaurant d’en “Maties y Miquel”, on donaren bona compta d’un variat bufet. El bon temps va acompanyar els excursionistes i l’horabaixa tornaren cap a sa Coma ben contents d’haver pogut celebrar un any més el Dia de les Illes Balears, amb la tradicional excursió, que organitzà cada any l’Associació de Veinats de sa Coma que presideix Antoni Barragan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.