Avui al CEIP Punta de n’Amer han tengut una visita molt especial

Els alumnes del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma avui dia 8 de març, han rebut una visita molt especial. Han visitat el CEIP Punta de n’Amer dones que fan feina dins un món majoritàriament masculí, és a dir, la majoria de les persones que fan feina allà són homes.El professorat de l’escola han afirmat que: estem molt agraïts i contents que ens hagin pogut visitar una Policia de Sant Llorenç (Paula), dues guàrdies civils (Susana) i una programadora informàtica (Cèlia).
Elles ens han fet una petita introducció explicant la seva feina, la trajectòria que duen, com varen arribar a on es troben, aquelles pedretes que s’han anat trobant pel camí, si les han recolzat en aquesta etapa… i posteriorment, han contestat a les preguntes que els mateixos infants havien preparat per a elles.
Enhorabona al professorat del CEIP Punta de n’Amer per aquesta visita tan enriquidora que han preparat per els alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.