Subvenció de CaixaBank a l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

L’Oficina de la CaixaBank de sa Coma col·labora, un any més, amb l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma.
La passada setmana la directora de CaixaBank de sa Coma,Catalina Maria Tugores, va rebre el president de l’associació Santiago Sevillano, i el vicepresident Biel Alcover, per fer entrega formal de la subvenció que els ha concedit un any més, la Fundació CaixaBank de sa Coma.
Els doblers van destinats el taller de Gimnàstica, per a persones majors que organitza l’Associació de la Gent Gran de sa Coma, i que començà el passat mes d’octubre i finalitzarà el proper mes de maig.
En nom dels socis i sòcies, el president, i vicepresident, expressaren el seu agraïment per aquest ajuda que permet a l’associació poder dur a terme una activitat molt beneficiosa, per a la salut dels majors. Esperen i desitgen que CaixaBank continuí col·laborant els propers anys com ha fet fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.