Celebrada la Trobada-intercavi de l’Escola Municipal de Música de Capdepera

Celebrada la Trobada-intercanvi organitzada per l’Escola Municipal de Música de Capdepera. L’alumnat de banda de l’Escola Municipal de Música i Arts del Lluçanés ha visitat el municipi de Capdepera per a preparar un concert de manera conjunta.
Durant tot el dissabte, els joves artistes que conformen les bandes de les dues escoles prepararen el repertori amb intensos assajos a càrrec del professorat dels dos centres. Tot i que la pluja va impedir la visita cultural programada, els participants de la trobada pogueren gaudir del dinars de germanor preparats per les famílies locals.
La trobada va finalitzà amb un fantàstic concert a l’auditori del Centre Cultural Cap Vermell. A més de les dues bandes, que actuaren conjuntament, el públic pogué gaudir de la interpretació del conjunt de percussió de l’Escola Municipal de Capdepera.
Sens dubte un cap de setmana inoblidable per a molts dels participants!


Fotografies de José Antonio Oliveros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.