Cine familiar infantil a Son Servera: PATRICK (animació, aventures, 90 min, versió en castellà).

Diumenge 17 de març a les 17 h.
Cine familiar infantil a Son Servera: PATRICK (animació, aventures, 90 min, versió en castellà). Entrada gratuïta. Pel·lícula inclosa en el programa #asonserverarelacionssanes365dies del Departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Son Servera.
Patrick, una valenta i adorable papallona amb una sola ala, s’amaga en un remolc per fer el viatge de la seva vida. Amb el seu millor amic, una eruga anomenada Marty, i Jennifer, una papallona que tem a les altures, Patrick es convertirà en un heroi inesperat. Però per això s’haurà d’enfrontar a la seva por més gran: acceptar la seva singularitat per triomfar sobre l’adversitat mentre lluita contra els canvis en els patrons climàtics, els humans i tres ocells malvats entossudits a buscar venjança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.