Les dones de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç Celebraren el Dia Internacional de la Dona 2024

El terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar es va celebrà, un any més, diferents actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Els actes a sa Coma es van celebrar davant la Delegació Municipal, a Son Carrió a la plaça de l’Església,i a Sant Llorenç davant l’Ajuntament. La regidora de Benestar Social, Joventut, i Tercera Edat , Catalina Ferrer, va assistir a tots els actes, i va dirigir unes paraules a de felicitació a les dones. A sa Coma hi va ser present el regidor de Turisme, Juan Mestre, i la delegada Emilià Díaz-Assensió, i a Son Carrió el delegat Miquel Font.
A sa Coma, el divendres dia 8 de marc, els alumnes del CEIP Punta de n’Amer tingueren una visita molt especial, dones que fan feina dins un món majoritàriament masculí, és a dir, la majoria de les persones que fan feina allà són homes.
A les 11 del matí davant la Delegació Municipal de sa Coma es va celebrar un acte el que també acudiren alumnes del CEIP Punta de n’Amer i participaren en la lectura del manifest. A més, assistiren altres veïnats i veïnades de sa Coma i les alumnes del Curs de Memòria, la professora del curs Margalida Pocoví va llegir el manifest.
El divendres vespre l’Associació de Veinats de Sa Coma va celebrar el tradicional sopar del Dia de la Dona en el que participaren 59 persones.
El dissabte a la sala polivalent del Poliesportiu de sa Coma es va realitzar un taller d’autodefensa dirigit a dones a partir de 16 anys, que va ser impartit per (l’Associació Internacional de Policia) realitzaren el taller, Jaume Sancho, Juan Lorente i Eladio Matamales.
A Son Carrió els actes es van celebrar a les 12 del migdia, el delegat de Son Carrió, Miquel Font, la regidora de Benestar Social, Cata Ferrer, els nins i nines de 6è de primària de l’escola de Son Carrió i diferents associacions del poble assistiren a la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Pel que respecte a Sant Llorenç es va procedir a la lectura del manifest a la plaça de l’Ajuntament, es va fer un acte a l’Espai 36 de reconeixement a les dones i es va inaugurar l’exposició de “Reconeixement dones pioneres a Sant Llorenç” amb la col·laboració de Cati Forteza i les artistes d’UROO!
Les obres s’exposaran fins dia 31 de març al Bar Olímpic, El Hontanar, Bar VB, Restaurant Can Pedro i Son Colom.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.