Virginia Torrecilla presenta el seu llibre a l’Espai 36

L’excapitana de la selecció espanyola de futbol, Virginia Torrecilla, nascuda a Cala Millor l’any 1994, vendrà a presentar el seu llibre “Nadie se arrepiente de ser valiente” a l’Espai 36.

Dia 26 de març a les 19h, per seguir amb els actes del mes de la dona, Torrecilla presentarà el seu llibre que parla des dels seus primers anys a Mallorca, quan la seva padrina l’havia de treure per força del camp de futbol on destacava per sobre de qualsevol nin, fins als moments que van marcar el principi d’una nova era al futbol femení a Espanya o el dia que li van detectar un tumor cerebral que havia de ser operat amb urgència; en aquest llibre Virginia Torrecilla ens parla amb el cor a la mà dels somnis, de la incertesa, del càncer, de la importància del companyerisme, de la por a la mort, del regal d’estar viva… I, principalment, ens parla de superació, d’aquesta capacitat que té l’ésser humà per seguir endavant dia rere dia malgrat les dificultats més grans. Perquè, com diu la pròpia Virgínia, no naixem valents, el valent es construeix davant de l’adversitat.

Aquest acte de presentació i tertúlia serà conduït per Margalida Blanquer.

Gratuït

Un pensament a “Virginia Torrecilla presenta el seu llibre a l’Espai 36

  1. Volem aprofitar per agrair a l’alumant del CEIP Punta de n’Amer i Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç que ja ens ha fet arribar tota una bateria de preguntes per a a na Virginia. Aprofitarm també per convidar-vos a assistir a l’acte i a fer-mos arribar les preguntes que us agradaria plantejar-li.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.