Presentats a l’església de Son Carrió els nous centurions

Fotos: Catalina Rafela Galmés.
El passat dimecres dia 20 de març a l’església de Son Carrió, després de la missa es van presentar els nous centurions, tal com va recordar a la presentació, Margalida Blanquer, cal conservar les tradicions que passen de generació en generació al llarg del temps. A més va parlar del sentit dels centurions, que s’han conservat durant anys a Son Carrió, des del temps de Mn. Antoni Maria Alcover.
Seguidament na Magdalena Mascaró va presentar els centurions d’un en un ells són: Joan Montserrat Sureda Cànaves, el cabo, en Jaume Estrany Servera, en Toni i en Guillem Aguilar Adrover i en Pedro Massanet Mestre.
Enguany, l’Associació de Veïnats que presideix Jaume Bassa, va encarregar la reparació dels cascs dels centurions, al mestre llauner de Porreres Biel Cortès, ja que cada any queden un poc abonyegats. En Mateu Puigròs i l’Associació de Veïnats van fer entrega d’un obsequi a en Biel, que també va fer els motlos de senyoret dels cascs dels centurions, i l’associació els va vendre a preu de cost per a recaptar doblers per a la parròquia.
En Toni Adrover, que fou cabo ha recordat els diferents «cabos» dels passats anys. El rector, Mossèn Jaume Mercant va parlar del sentit dels centurions durant la Pasqua. I finalment, el delegat de Son Carrió, Miquel Font va agrair a l’associació la implicació amb els centurions.
Acabada la presentació els assistents van gaudir d’una picada preparada per l’Associació de Veïnats.

qrf

qrf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.