Benedicció del rams a la Parròquia de s’Illot i a l’Església de Santa Maria de sa Coma

El passat dissabte horabaixa dia 23 de març, el rector de la Parròquia Verge de l’Asumpta de S’Illot, Mn. Baltassar Morell, va celebrar la missa i benedicció dels rams al patí de l’església de S’Illot.
Fotos Parròquia s’Illot

Fotos Benedicció rams Església Santa Maria de sa Coma

El diumenge a sa Coma la celebració de la missa va anar a càrrec del Pare Antoni Miró, el qual va nèixer a Manacor, és frare dominic, de l’Ordre de Predicadors. Va ser destinat provisionalment al Paraguai, a la localitat de Sant Roc González de Santa Cruz i, 22 anys després segueix allà. Actualment està passat uns mesos a Manacor, i el passat diumenge va celebrar la missa solemne i benedicció dels Rams a l’església de Santa Maria de sa Coma. El Pare Antoni va explicar els feligresos quina és la tasca que fa a Paraguai, i va ser molt ben acollit pels fidels.
Va acompanyar la missa del diumenge del Rams a l’orgué, Margalida Barceló.
Enguany a sa Coma un grup de dones celebraren el dijous dia 21 un Viacrucis a l’Església de Santa Maria de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.