Celebrat el Diumenge del Ram a Sant Llorenç i un molt bon concert de la Banda de Música llorencina

A Sant Llorenç el diumenge dia 24 de març, la benedicció dels Rams va anar a càrrec de Mn. Tomàs Mascaró acompanyat pel rector Mn. Jaume Mercant, i va ser a la plaça del Pou Vell, seguidament hi va haver la processó solemene acompanyada per la Banda de Música de Sant Llorenç pels carrers: Pou, Abeurador, Església i Plaça Nova. Seguidament celebraren l’Eucaristia Solemne a l’Església Parroquial de Sant Llorenç.A les 11:00h a la plaça Nova hi va haver el tradicional Concert de la Banda de Música de Sant Llorenç, el repertori que va escollir el director de la banda, Miquel Àngel Llull, per al concert de Pascua 2024 va ser el següent: Gallito, Bolero per a Lluís, Ole Torobto, Smile, Meet the Beatles, Camino de Rosas, Abba Gold i Musical fantasy. Enhorabona a tots els músics i director per un molt bon concert de Pasqua.
Els llorencins i llorencines completaren el dia amb un bon dinar de Paella, organitzat per la Comissió de Confraries, i obert a tothom.
I pel que respecta a Son Carrió la missa solemne i la benedicció dels Rams va anar a càrrec de Mn. Rafel Umbert.

Fotos Son Carrió.

Fotos Sant Llorenç:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.