Celebrat a Son Servera un taller d’Estampat de Bosses de Tela

El passat 22 de març, al Centre de persones majors de Son Servera i dins els actes del 8M INICIATIVA DE DONES, DONES AMB INICIATIVA», es va dur a terme el Taller d’Estampat de Bosses de Tela conjuntament la gent gran i el grup d’Art Jove de Serveis Socials. Segons els participants va ser una horabaixa molt agradable amb col·laboració i feina conjunta entre els joves i gent gran amb motiu del 8M.
Les bosses de tela es van fer amb una tècnica d’estampació manual amb la plantilla d’una abella que ve a simbolitzar el treball cooperatiu, organitzatiu i col·lectiu envers el valor dels drets de la dona que representa el 8M i les persones majors han mostrat als joves com es fan els bunyols.
Després berenaren tots i totes plegades de bunyols amb xocolata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.