La pingüina viatgera a l’Espai 36

Dimecres, 27 de març, es durà a terme la funció de “La pingüina viatgera” a càrrec de La fornal d’espectacles, a l’Espai 36. Aquest espectacle és gratuït i per a infants de 2 a 7 anys i les seves famílies.

Na Serafina és una pingüina que decideix deixar l’Antàrtida per anar a veure món. Uns mariners que passen per allà l’embarquen amb ells i pel camí troben una estranya illa feta de deixalles. Allà, na Serafina coneixerà dos monstres molt amistosos que l’ajudaran a construir un globus per seguir el seu viatge. La petita pingüina voltarà món passant per ciutats, boscos, deserts i coneixent els seus habitants i les seves peculiaritats. Voleu saber què li depararà aquesta aventura a la nostra amiga? Acompanyau-nos a descobrir-ho!

Podeu aconseguir les vostres invitacions aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.