Celebrada la tradicional Berena al Castell de Sa Punta de n’Amer de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma

El bon temps ens ha acompanyat avui dia 2 d’abril, els socis i sòcies de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma, a la tradicional Berena i pujada al Castell de Sa Punta de n’Amer.A les 9:30 del matí es donava el sus de sortida des de la platja de sa Coma, on més de 60 sòcies i sòcies, alguns d’ells, acompanyats del nets pujaven al Castell, i en arribar hem fet la tradicional berena de panades i rubiols.
En Jaume Pasqual, propietari del bar del Castell, ens ha cedit les terrasses per a la berena i a obsequiat els socis i sòcies amb els cafès. L’Associació ha col·laborat aportant l’ensaïmada i herbes dolces. Després de la berena ens hem fet una foto de record. El bon temps ha acompanyat i cap a les 12:30 del migdia arribaven novament a la platja de sa Coma després d’haver passat un bon matí i celebrat, un any més, la tradicional pujada i Berena el Castell de sa Punta de n’Amer.
Per al dissabte dia 6 d’abril a les 17:00h el president Santiago Sevillano i la junta directiva han convocat als socis i sòcies a l’Assemblea General Ordinària per a la lectura i aprovació de comptes i per informar de les activitats previstes pel que resta d’aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.