Salers 2024

Per quart any consecutiu, el dia de Pàsqua, els Salers ens hem pogut tornar a sentir ben rebuts, acollits i acompanyats d’una manera molt especial i sentida per part de tot el poble. A l’escrit de just ara fa un any parlàvem de reafirmar i consolidar la festa i els fets d’aquest any no han fet més que indicar-nos que anam per bon camí. 

L’anada a ca l’amo en Pedro “Moliner” reafirma la festa perquè hem tengut l’oportunitat d’ajuntar Salers de temps passats del nostre poble amb els actuals. La cantada a ca seva va ser joiosa i emotiva i a ell i la seva família els dedicam aquesta glosa: 

L’amon Pedro,vos que sou 

Cent-un anys de bonhomia 

Un pou de sabiduria 

Servada,dins cos tou 

Heu mantingut ben ple el pou 

De balls, joies i una gesta: 

Mantenir de forma honesta 

I en silenci un fet hermós, 

El salers per gent com vos 

Avui en dia feim festa 

Que la família dels Salers hagi crescut i incorporat sàvia nova i jove (cosa que ens fa sentir orgullosos); que la gent canti la cançó a dins l’església i pel carrer; quasi doblar els rotllets de l’any passat i que s’acabin en 20 minuts; que poc a poc ens vagi arribant més informació de temps passats , disfrutar de veure la plaça plena per la ballada ( llàstima del ruixat!!) són petits indicadors que la festa es va consolidant. 

Per tot això, de part del grup dels Salers, volem donar-vos les gràcies per ajudar-nos a dur a bon port aquesta curolla. 

Molts d’anys i fins l’any que ve!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.