Magnífic concert de Setmana Santa de la Capella de la Seu a l’Església de Son Carrió

El passat dilluns 1 d’abril l’Església Parroquial de Son Carrió va acollir un magnífic concert de la Capella de la Seu, dirigit per Joan Company, actual mestre de la Capella.Tal com s’havia anunciat, va ser una trobada amb la tradició i l’esperit de la Setmana Santa, i un acte d’obertura d’un nou projecte el municipi llorencí, aprofitant l’avinetesa del 125è aniverari de la primera pedra de l’Església Parroquial de Son Carrió, promoguda i impulsada per Mossèn Antoni Maria Alcover.
La Capella de la Seu acompanya les celebracions religioses de la Catedral de la Seu des del segle XVI, i va ser tot un luxe la seva actuació a Son Carrió, en una nit màgica. El concert va comptar amb la participació de: Nadia Akaârir, Esther Barceló, Sofia Domenech, Inma Hidalgo, Maya Planas , Raquel Ribas com a sopranos. Alts; Mònica Aguilera, Roberta Minnucci, Dolors Morell, Marisa Roca. Com a tenors, Gerard Abril, Luis Aleñar, Roger Berenguer, Jaume Roca. I Pep Alarcón, Miquel Company, Biel Mas, Pere Víctor Rado, Antoni Vila com a baixos, dirigida per Joan Company.
Per aquest concert de Son Carrió el director Joan Company va escollir obres significatives i molt especials de compositors que van des del segle XVI, l’època d’or de la polifonia, fins a la música del segle XXI, amb peces de C. Monteverdi, T.L. de Victoria, M. Duruflé,A. Gabrieli, B. Zanetti, A. Lotti, A. Lotti, A. Bruckner, P. Casals, E. Elgar, J. Cererols i J. Villa, escrites entre els anys 1510-1586. La més antiga, O sacrum convivium (a 4v.m.) de A.Gabriel; i la més actual Laudate Dominum (a 4 v .m.) de J. Vila el 1966.
Un magnífic concert de la Capella de la Seu que ja ha passat a l’història de la Parròquia de Sant Miquel Son Carrió, i que el nombrós públic assistent va agraïr amb forts aplaudiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.