Avui, 6 d’abril, és el Dia Mundial de l’Activitat Física i la Salut

Son Servera se suma un any més el 6 d’abril a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) amb l’objectiu de difondre el missatge ‘Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia’.El sedentarisme és el tercer factor de risc de mort als països occidentals. El 67,8% de les persones de 15 a 69 anys assoleixen uns nivells d’activitat física saludable.
D’altra banda, el 22,2% de la població de 18 a 74 anys té un comportament ssedentari.
Finalment, en la població de 3 a 14 anys, el 22,2% té un estil d’oci sedentari, és a dir, de mitjana dedica un mínim de 2 hores cada dia a veure la televisió o a jugar amb videojocs, ordinador o Internet.
El lema d’enguany és “Mou-te, i viu feliç”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.