L’Associació Gent Gran Punta de n’Amer celebrà l’Assemblea General Ordinària

El passat dissabte dia 6 d’abril, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma que presideix Santiago Sevillano, a les 17:30 h en segona convocatòria va celebrar al local de l’associació l’Assemblea General Ordinària, a la qual assistiren 53 socis i sòcies. El primer en agafar la paraula durant el transcurs de l’assemblea va ser el secretari de l’associació Sebastià Sansó, el qual va procedir a la lectura de l’acte anterior que va ser aprovada per unanimitat.
A l’assemblea hi va ser present la regidora de la Tercera Edat, Cata Ferrer, que va felicitar a la junta directiva i socis per les activitats que duen a terme. També va informà que des de l’ajuntament es duen a terme negociacions per adquirir un solar a sa Coma on poder construir un local per els socis i sòcies de la Gent Gran de la zona costanera. Cal recordar que l’associació de sa Coma és l’única del municipi que no té seu pròpia.
El president Santiago Sevillano, va informar que a més de les nombrosos activitats que fan, hi ha la possibilitat de noves activitats, i la repetició del taller d’herbes dolces que va tenir gran acceptació, i alguns socis han tornant a demanar.
Acabada l’assemblea tots els assistents van gaudir d’un refrigeri de germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.