Bona actuació dels Al·lots de Llevant al pati d’armes del castell de Bellver

El diumenge de l’Àngel dia 7 d’abril, les dues colles castelleres mallorquines sempre tenen una cita al pati d’armes del castell de Bellver. D’aquesta manera s’afegeixen als actes de celebració del pancaritat de la ciutat de Palma.
Els Al·lots de Llevant varen acudir, un any més, a la cita amb la intenció de continuar rodant els castells de sis pisos i de tornar a executar les mateixes estructures que havien duit a terme en les actuacions anteriors. Va ser així que després d’un pilar de quatre de presentació enllaçaren un tres de sis, un quatre de sis i un dos de sis, els mateixos castells que havien fet a Manacor unes setmanes abans, tot i que en aquesta ocasió hi varen haver de posar una dosi d’esforç extra. Després d’això varen descarregar dos pilars de quatre més.
Val a dir que el marc pintoresc de la diada afegeix espectacularitat a l’actuació i que les diferents construccions sempre són molt celebrades pel públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.