Autoritzada la despesa de 3.578.789,87 euros per a la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Sant Miquel de Son Carrió

El passat divendres dia 6 d’abril el Consell del Govern de les Illes Balears, va anunciar l’autorització per la despesa per part de l’IBISEC de 3.578.789,87 euros per a obres d’ampliació del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.
Des de l’IBISEC, s’ha augmentat el pressupost en un 15%, atès que el procés per adjudicar les obres va quedar desert. Des de la Conselleria d’Educació i Universitats sa fet un esforç per poder adjudicar les obres i solucionar la manca d’espai que hi ha a l’actual CEIP Sant Miquel de Son Carrió.
El projecte preveu la construcció d’un edifici destinat a centre d’Educació Primària d’una línia amb 6 unitats, cuina-menjador, gimnàs, dues sales polivalents i biblioteca distribuïts entre l’edifici existent i l’ampliació prevista.
El termini d’execució de les obres, una vegada comencin, és de 12 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.