L’Associació de Veïnats de Son Carrió celebrà el Dia de l’Àngel i presentà a la nova junta directiva

El passat diumenge dia 7, l’Associació de Veïnats de Son Carrió celebrà el Dia de l’Àngel. El matí organitzaren una excursió i berena a Sa Cova des Fum i al Puig de Son Manxo.
El migdia, a la tornada feren una paella per llepar-se els dits al poliesportiu de Son Carrió a la qual assistiren 180 persones. Seguidament aprofitaren per presentar a la nova junta directiva, la qual va felicitar als cuiners i va demanar la col·laboració dels sòcis i sòcies per seguir endavant amb els nous projectes i festes per aquest 2024.
Components Associació de Veïnats de Son Carrió 2024: President: Jaume Bassa, Vicepresident: Alex Barragan, Secretari: Marti Galmés García: Tresorer: Gaspar Fuster Llinàs. Vocals: Aina Adrover, Margalida Blanquer Genovart, Maria Artigues Mascaró, Laura Martínez, Maria del Mar Martínez, Maria Francisca Sancho, Petra Llinàs Ballester, Maria Vives Amer, Jaume Febrer Guiscafré, Miquel Frau Barceló, Magdalena Mascaró Melis, Kele, Maria Bassa, Joan Guillem Roig Galmés, Neus Brunet Pascual, i Miquel Sancho.
Enhorabona a tots els components de la nova junta directiva. Sens dubte Son Carrió és un poble únic i la seva gent molt acollidora, participativa i especial.
Fotos: Catalina Rafela Galmés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.