Entrevista a Núria i Rosa Maria terapeutes de Rubí (Barcelona)

Núria i Rosa Maria són dues terapeutes de Rubí (Barcelona) que des de fa uns 6 anys venen una setmana de dilluns a divendres a la Perruqueria Styl de sa Coma i solen repetir visita cada 2 mesos. Gràcies a les gestions de na Maria Duran, vaig poder entrevistar-les per a saber en que consisteix el seu treball. Del 23 al 26 d’abril tornaren a sa Coma.

Núria, Rosa Maria en que consisteixen les sessions que feis a sa Coma i quin és el vostre treball?
Abans d’explicar el nostre treball voldríem donar les gràcies a na Maria per acollir-nos i gràcies per gestionar totes les visites .Som la Núria i la Rosa Maria, terapeutes de Rubí ( Barcelona). En les sessions, aquesta vegada , ens hem centrat molt en les al·lèrgies, els virus, les bactèries, els paràsssits i els fongs, ajudant a la persona alliberar-se mitjançant taping, treball emocional i consell nutricional. Hem tingut sessions de persones que ja havien vingut abans i que el seu Feedback ha estat molt motivador, fent que no perdem la il·lusió de seguir ajudant a tantes persones.

Quins han estat els testimonis de canvi d’aquestes persones?

Els testimonis de canvi, han estat de persones que ja no tenen els símptomes d’al·lèrgia i persones que han canviat la trajectòria de la seva vida, al alliberar-se d’emocions que els impedien avançar.

Com ha estat la vostra trajectòria ?
Soc la Rosa Maria, he dedicat la meva vida ajudar a les persones, durant més de 25 anys, des de la farmàcia i posteriorment fent teràpies on acompanyo a les persones a entendre què els hi passa i perquè, quan tenen símptomes o malalties diagnosticades. Des de el 2016 el canvi de trajectòria professional fa que hem comenci a formar en diferents tècniques de les anomenades alternatives i actualment faig servir una barreja de totes.

Rosa Maria com et vares iniciar en l’etapa de les al·lèrgies?
Vaig iniciar aquesta etapa amb les al·lèrgies, quan vaig anar a un curs on deien “ Saca las alergias sin medicamentos “( jo encara estava a ala farmàcia). Això em va cridar l’atenció i allà que vaig anar, produint-se en mi un gran canvi, puc dir que va ser un puny d’inflexió en la meva vida.
A partir d’aquest moment començo a ajudar a moltes persones amb al·lèrgia, de totes les edats, a viure molt millor. Els resultats eren tant bons i ràpids, que la gent es va començar a interessar en si es podien treballar altres malalties, i d’aquesta manera vaig anar obrint el ventall, ja no eren només les al·lèrgies sinó problemes de pell, insomni, depressió, ansietat…
Van començar a arribar, aquells casos on la medicina ja no hi podia fer res. Poc a poc em vaig adonar que les persones confiaven en mi i no en la tècnica que feia servir.

Vas seguir ampliant la teva formació?
Sí, vaig seguir fent formacions per tal d’ampliar els meus coneixements i poder ajudar a més gent. Actualment ja ha arribat el moment d’ensenyar el que faig i formo part d’un grup, que fem jornades i algun retir, per difondre els nostres coneixements a més persones a la vegada. M ‘encanta treballar amb grups perquè el treball que es fa es multiplica.
Hem puc definir com una persona que a vingut a ajudar, a acompanyar i a compartir els coneixements. M’agrada investigar el que no se, i em considero una professional de la salut oberta a totes les possibilitats, i això fa que em trobi pel camí amb professionals que vibren com jo i dels que sempre aprenc alguna cosa.

Núria com és el treball que feis conjuntament amb la Rosa Maria?
Actualment treballem, na Rosa Maria i jo de manera conjunta, perquè al ajuntar les nostres tècniques i coneixements, vam trobar que les persones s’alliberaven molt més ràpid de les seves «dolències» i la recuperació es mantenia amb el temps. El que vam començar a introduir es la part de consciencia, trobar el perquè tens aquests símptomes o malalties. Per nosaltres si no ets conscient del que tens i del que fas per millorar, ja sigui treballar emocions o nutrició, el resultats no son es mateixos. Això va causar una mica d’enrenou al principi, però com que nosaltres ho teníem molt clar no va costar acostumar a les persones a entrar una mica dins seu, a que reflexionin i trobin un enfoc diferent de la malaltia. Com ens afecten les paraules, sobre tot les que ens diem a nosaltres mateixos, com ens afecten els nostres pensaments i els dels que ens envolten, com l’alimentació no cobreix les nostres necessitats i requerim de suplementació activa…

La teràpia és la mateixa per a tothom?

No es fa el mateix amb tothom, cada persona es diferent i nosaltres valorem quina es la tècnica que millor li pot anar, encara que sempre es deixen píndoles de consciencia, si o si. Si estàs malalt, o vens perquè t’han dit que vinguis, començarem escoltant la teva història, amb poc en tenim prou, i mitjançant tècniques de kinesiologia, fem un testatge amb el teu cos per descobrir per on hem de començar, mirem a nivell físic i emocional, sense oblidar el energètic que ens ajuda a anivellar tots els altres. El que no podem deixar es la nutrició/suplementació conscient per reparar tot allò que s’ha anat deteriorant amb el temps.

On vares néixer Núria?

Vaig néixer a Rubí, (Barcelona), filla de Comerciants, dedicats a
l´alimentació i Nutrició des de 1880. Sempre, aconsellant i venen els millors productes, al servei de les persones. Vaig començar els 14 anys a treballar i la feina m´agrada molt, ja que es de cara el públic i fer relacions es una de les meves virtuts. El 23 d’Abril del 2014, el meu cos va dir prou de treballar, de parlar, d’estar per la meva família i de fer moltes activitats per la meva ciutat. Vaig patir un mal d’esquena molt agut, hem provocava tant de dolor que només dormia, entre 15 i 18 hores al dia, el meu cos només s´ocupava de reparar. Els metges no sabien que fer ni que donar-me.

Quin temps va durar aquest procés?
Tot aquest procés va durar 2 anys. Fins que vaig ser conscient, de tot el que feia i com ho feia. Va ser un canvi interior i de consciència. Vaig descobrir, les teràpies alternatives , que mai m´havia interessat, però van ser, les que hem van ajudar a sortir del forat. En el 2015 començo a fer cursos i tallers de teràpies alternatives i descobreixo que m´encanten i que fan canviar creences molt arrelades en mi. En aquest procés, conec a la Rosa Maria i hem dona la oportunitat d’anar el seu Centre i començar el meu camí d’auto coneixement i d’ajudar els demés. El llibre, que hem va impulsar a començar a fer Teràpies va ser El codigo de la emoción , vaig aprendre d’una manera molt fàcil i rapida d’alliberar emocions, a mi mateixa i els demés. Us puc assegurar, que el camí de la vida sense motxilles a l’esquena, es molt gratificant. També he aprés a alliberar, al·lèrgies, virus, bactèries ,fongs i paràsits amb la tècnica de Tapping i Kinesiologia. Us convido a que proveu aquests Mètodes , els resultats son impressionants. Sense medicació ni injeccions.

A més de dels viatges que fas cada dos mesos a sa Coma, estàs treballant a l’actualitat?
Sí, ara farà 2 anys treballo amb una empresa del Canada i ha estat la peça que faltava en tot el que treballo. Es un Nutricèutic que, Repara, dona Energia Celular, Antioxidant mestre, Regula el sistema immunològic. Es totalment natural. Aquesta es la meva història, molt agraïda de poder compartir tots els meus coneixements.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.