Fotos de l’excursió de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma al Port de Sóller i Valldemossa

El passat 12 d’abril l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma va fer una interessant excursió a Valldemossa i al Port de Sóller. A les 8:30h arribava l’autocar al club i partiren fent aturada a Porto Cristo i Manacor per a recollir més socis, en total assistiren a l’excursió 34 socis i sòcies disposats a passar un bon dia.
A les 10h arribaren a Valldemossa on gaudiren d’una visita guiada a La Cartoixa i d’un concert de música de Chopin. Acabat el concert disposaren de mitja hora lliure per visitar el poble. Seguidament continuaren l’excursió cap el Port de Sóller, passant per Deia i Llucalcari, amb parada a Sa Foradada.
A les 13:30h feren una aturada per dinar d’una bona paella el Restaurant Mar i Sol, ja ben contents i panxa plena regressaren amb el tramvia a Sóller, on els esperava el autocar que els va dur de tornada a sa Coma. El bon temps acompanyà els excursionistes.
Fotos: Joaquín Soteras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.