Setmana Salvador Galmés i Sanxo i Setmana del Llibre 2024

Enguany, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un programa amb una gran varietat d’activitats per celebrar la setmana del llibre i la setmana d’homenatge a l’escriptor llorencí Salvador Galmés i Sanxo (1876-1951).

Les activitats tendran lloc entre el 15 i el 30 d’abril, i es duran a terme a les tres biblioteques municipals (sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç), a l’Espai 36 de Sant Llorenç i a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. La trobada de gegants serà itinerant, des del Pou Vell a la plaça de l’Ajuntament.

Consultau-ne la programació completa aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.