Conferència de Fra Antoni Miró Gallego a S’Agrícola de Manacor

El proper dimarts dia 23 d’abril, a les 20 hores, el dominic manacorí Fra Antoni Miró Gallego oferirà a s’Agrícola una conferència titulada Paraguai, una illa envoltada de terra. Presentarà el conferenciant José Leoncio Garcia Mallada.
Encara que fa molts d’anys que Toni Miró no resideix a la nostra ciutat és recordat per les moltes accions que va posar en marxa durant el set anys que va estar en el convent dels Dominics de Manacor durant la dècada dels anys 90 del segle passat. Cal recordar l’Alberg de persones sense sostre que va impulsar juntament amb la família Garcia Prohens i també la creació del Casal de la Pau que encara avui en dia estan en ple funcionament.
Toni Miró resideix a Paraguai des de fa més de vint anys i allà es rector d’una parròquia amb més de 20 capelles i també professor de periodisme a la Universitat Catòlica de Carapeguà. Coneix a fons tota la problemàtica social de la nació paraguaiana de la qual cosa ens parlarà en aquesta xerrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.