Problemes amb la telefonia mòbil Movistar a la nostra zona

Els abonats que tenen mòbil Movistar o O2 de la zona de Son Carrió i Son Moro estan tenint problemes de comunicació. Des de dijous matí no poden enviar ni rebre telefonades (“red móvil no disponible” posa). Sí que funciona internet, whatsapp (amb retard) i trucades d’emergència. Quan telefones a Atenció al client te diuen que “prenen nota de la incidència”, que es tracta d’una averia i que estan treballant per solucionar-ho.

Però ja han passat massa dies perquè no donin oficialment i públicament una explicacació.  Algú en sap res més?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.