Reconeixement popular i homenatge a Francisca Sureda, “Racona”

El proper divendres, 26 d’abril, a les 19.30h, el poble de Sant Llorenç farà un reconeixement popular i homenatge a Francisca Sureda Duran “Racona”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Algunes de les associacions, així com també algunes persones a títol personal, participaran a l’acte per retre homenatge a Francisca Sureda “Racona” que tant va aportar al poble.

“Racona” va ser una figura referent al poble, sempre immersa dins el món de la cultura i la dinamització del poble. El passat octubre de 2023 vam lamentar la seva pèrdua i el divendres deixarem constància de la seva vida i l’herència cultural i personal que ha deixat al poble de Sant Llorenç.

Vos hi esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.