BALLET FLAMENCO JOSÉ HUERTAS (València)

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)

Dissabte, 27 d’abril, a les 20.30 h
BALLET FLAMENCO JOSÉ HUERTAS (València)
Durada: 1 h 10 min
15 €


El Ballet Flamenc José Huertas és una companyia de dansa espanyola i flamenc fun-dada el 2011 per José Huertas. És companyia resident a Riba-roja de Túria (València), i també segueix realitzant gires internacionals i nacionals.

Amb més d’una dècada de trajectòria, el Ballet Flamenc José Huertas ha creat dife-rents produccions, com ara Terra, Retratos de Antaño o Don Quijote, entre moltes al-tres. Ara presenta a Cala Millor Tebdemir, la darrera traïció visigoda. A les seves obres es fusiona la dansa espanyola i el flamenc, que arriba a tots els públics.

DANSAMÀNIGA-XVIII Temporada Internacional de Dansa
Compra d’entrades: https://ticketib.com/events/ballet-flamenco-jose-huertas-valencia?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.