Celebrada a Artà la III Jornada d’Emprenedoria Jove organtizada conjuntament pels ajuntaments d’Artà i Sant Llorenç des Cardassar

El passat 17 d’abril el Teatre d’Artà va acollir la III Jornada d’emprenedoria Jove, organitzat per la delegació de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Artà i l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
Enguany, han tingut una col·laboració nova, el CEPA d’Artà que ha permès ampliar les jornades. Tot i mantenir el format de la jornada del matí pels alumnes de secundària d’Artà i Sant Llorenç des Cardassar, al capvespre es varen organitzar diferents tallers dirigits a empreses i nous emprenedors.
El que pretenen aquestes jornades és animar als joves a crear el seu propi projecte laboral i donar-los eines per impulsar empreses innovadores fomentant l’esperit emprenedor i en la qual han participat 170 alumnes d’ESO i cicles formatius.
Al matí els alumnes participants visitaren les empreses d’Artà dels sectors de salut, noves tecnologies, administració, turisme, indústria i Art i acabada la visita hi va haver amb una taula redona de joves emprenedors dels dos municipis els quals van explicar la seva pròpia història d’èxit.
A la tarda s’organitzaren 4 tallers formatius per empreses i que foren impartits per l’Institut d’innovació empresarial IDI i Mallorca Activa. Va acabar amb la ponència de Joan Alvares, director creatiu de l’empresa “Putos Modernos” on explicaren el seu origen i la seva visió, tant a l’hora de construir la seva marca com de treballar per a unes altres.
Els dos ajuntaments van aprofitar per agrair a totes les empreses que participaren i en especial a aquelles que participaren en la taula rodona del matí, Calma, estètica i benestar, sa Roda, Sa Torre Street Workout, Santandreu Sureda, Construccions i Reformes i Eco Island Adventure.
De la mateixa manera donaren les gràcies a totes les persones assistents a la jornada, i esperen que hagi estat una experiència de profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.