Celebrada la Setmana del llibre 2024 a la Biblioteca de Sant Llorenç des Cardassar

Des del departament de biblioteques del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, cada any celebren la festivitat de Sant Jordi festa de llibres i de roses, organitzant una sèrie d’activitats. La bibliotecària de Sant Llorenç des Cardassar, Maria Isabel Pont Riera, com cada any ha organitzat activitats diverses, contacontes, tallers, visites, clubs de lectura, i un raconet temàtic a on estan exposats tots els llibres relacionats amb sant Jordi i els llibres. Visita guiada a la biblioteca amb els alumnes de 4 anys del CEIP Mestre Guillem Galmés.
El contes pels menuts i menudes de l’Escoleta Card, enguany han estat narrats per na Margalida Amengual. Les tertúlies i cloendes de l’activitat de l’Aventura del club de lectura, han estat dirigits per n’Eulari Arlès amb els cursos de 4rt i 3r del CEIP Mestre Guillem Galmés.
Els contacontes pels alumnes de 4 i 5 anys del mateix CEIP, han estat a càrrec de la narradora menorquina Gemma Moll.
I per acabar, un taller de fang, a càrrec de na Cati Marquès de Baobab, on van fer el drac de Sant Jordi, i fins l’any que ve.
A la Biblioteca llorencina han gaudit de les activitats un total de 232 infants i 31 adults. Enhorabona un any més per l’èxit a la bibliotecària i a totes les persones que han col·laborat a la Setmana del llibre a Sant Llorenç des Cardassar 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.