La Biblioteca Municipal de Son Carrió celebrà la Setmana del Llibre i la festivitat de Sant Jordi

Un any més organitzat per la bibliotecària, Assumpció Riera Alcover, es va dur a terme la celebració de la festivitat de Sant Jordi i la Setmana del Llibre 2024 a la Biblioteca Municipal de Son Carrió. Que va comptar amb la seva particular història de La Princesa i el Drac, i , El Cavaller Desarmat.Un contacontes per a tots els públics que va fer passar als nins, nines i acompanyants un horabaixa ben divertit, cantant i contant històries.
I pel que fa a la Diada de Sant Jordi, entre ruixat i ruixat, els va visitar el Pallasso Andreu, i durant, el matí i va contar contes als infants de l’Escoleta municipal 0-3 i, als nins i nines d’infantil , del CEIP Sant Miquel de Son Carrió. Per aquesta ocasió tan especial els va contar el conte Aquest Drac Empipador i, amb la seva simpatia i bon humor els va demostrar que no tots els dracs són dolents, i que se pot trobar la felicitat en la diferència. L’horabaixa na Catí d’Uroo va preparar un taller tan original com els que sempre els té acostumats. Una rosa de Sant Jordi ben guarnida i un punt de llibre per deixar volar la imaginació. I entre roses i punts de llibre, aturada obligada per la Paradeta de Llibres, que cada any els prepara la Papereria Alcover de Porto Cristo, amb les darreres novetats per a totes les edats.
La bibliotecària Assumpció, va desitjar bones lectures a tots els nins i nines participants i els va dir que es poden anar preparant per a més diversió perquè ja s’acosten les Festes Patronals de Son Carrió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.