Trobada alumnat mediador

Des de l’institut Llorenç Garcias i Font d’Artà ens han fet arribar aquesta notícia:

El passat dijous 25 d’abril, una part representant del grup de mediadors i mediadores de l’Institut Llorenç Garcias i Font d’Artà, va acudir a la II Trobada de l’alumnat promotor de la convivència i el benestar que es va dur a terme a l’auditori d’Alcúdia. En aquesta trobada, organitzada per Convivèxit, hi acudiren nombrosos centres de primària i instituts, un total d’uns 230 alumnes amb els seus professors i professores acompanyants.

La diada va comptar amb el monòleg i els trucs de màgia de la mà d’Àlex Silleras, qui va deixar bocabadats a tots els assistents. A continuació participaren en diferents cercles de diàleg amb l’objectiu de reflexionar sobre la tasca que duen a terme com a facilitadors de la convivència i el benestar.

Sens dubte, una jornada divertida i enriquidora per a tots i totes, alumnat i professorat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.