Celebrada la XIII edició de la Totaltri Mallorca Internacional Triathlon

Gonzalo Pardo s’imposa en categoria full, Guillem Soler a olympic i Francesc Artigues en la modalitat small.
El passat diumenge, dia 5 de maig, la Platja de Cala Millor va acollir la sortida del XIII Totaltri Mallorca International Triathlon 2024 impulsat pel del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar i el Club Triatló Manacor.
Després dels emocionants canvis produïts en les modalitats de mitjana distància, donant lloc a una prova més agressiva i potent, la cursa compta amb tres modalitats: 1/3 de FULL 75.3: 1300mts swim/60km bike/14km run; OLÍMPICA 51.5: 1500mts swim / 40km bike / 10km run; i SMALL 50.5: 500mts swim / 45km bike / 5km run. Els vencedors en cadascuna de les disciplines van ser: Gonzalo Pardo en categoria full, Guillem Soler a olympic i Francesc Artigues en la modalitat small. Cal recordar que per primera vegada des que va començar aquesta competició, la Totaltri Mallorca 2024 no se celebrarà durant el mes de juny, avançant-se en aquesta ocasió un mes. D’aquesta manera, es tracta d’evitar la massificació hotelera i l’excés de trànsit que sol originar-se a Mallorca durant els mesos de juny, propiciant així que l’esdeveniment transcorri de manera més fluida i satisfactòria per als participants que, a més, es beneficien de reduccions significatives en els costos d’allotjament. Pel que fa al nombre d’inscrits, la XIII Totaltri Mallorca International Triathlon 2024 està consolidant un augment d’inscripcions procedents de fora d’Espanya, i en xifres globals s’estima un impacte econòmic de prop de 400.000€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.