Presentació de la Col·lecció Museogràfica del Brodat i la Confecció

Al 1977  l’Assamblea General de l’ICOM (International Council of Museums) va decidir crear “un acte anual per tal d’unificar més les aspiracions creatives i els esforços dels museus i cridar l’atenció del públic mundial sobre la seva activitat”. L’objectiu del Dia Internacional dels Museus, que es celebra dia 18 de juny, és transmetre el missatge que “els museus són un mecanisme important per als intercanvis culturals, l’enriquiment de cultures, l’avanç de l’enteniment mutu, la cooperació i la pau entre els pobles”.

Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar volem demostrar el nostre compromís amb la cultura, el patrimoni i la història del nostre municipi, per això aquest any celebrem el Dia Internacional dels Museus amb la presentació de la Col·lecció Museogràfica del Brodat i la Confecció el mateix dia 18 de maig, dissabte, a les 10:30 del matí a l’Arxiu Municipal (Carrer Clavell, 5).
Vos hi esperam a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.