Celebrat a Palma l’acte principal del Dia de les Forces Armades a les Balears

La commemoració del Dia de les Forces Armades (DIFAS) se celebra amb caràcter anual, per les unitats i centres militars, el dissabte coincident o més proper al 30 de maig, festivitat de Sant Ferran, segons el que especifica el Reial decret 530/1987 , procedint-se a l’engalanat general dels edificis a les Bases i Aquarteraments de tot Espanya.
Aquest any l’acte central es desenvoluparà a Oviedo (Astúries) el dia 25 de maig per evitar la coincidència amb la campanya electoral per al parlament europeu.
L’acte principal a Balears es va celebrar a Palma, al Parc de la Mar, dissabte passat dia 18 maig i va consistir en un acte d’hissat de Bandera presidit pel Comandant General de Balears, Fernando Luis Gracia Herréiz, al qual van assistir les autoritats civils i militars. Posteriorment es va procedir a la inauguració de l’exposició de material, i després es va fer un recorregut amb les autoritats, que van
poder presenciar diferents exhibicions dels participants.
Al llarg de la jornada hi va haver gran afluència de públic al Parc de la Mar.
La jornada va finalitzar a la 20:00h amb l’arriat de la Bandera i el toc de pregària, i després es va procedir a la recollida de material i vehicles participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.