Fantàstic concert a l’Auditòrium Sa Màniga de la Banda de Música de Sant Llorenç i el pianista Magí Garcías Frau

La banda de música de Sant Llorenç des Cardassar va oferir un fantàstic concert el passat dissabte dia 18 de maig, a l’Auditòrim Sa Màniga de Cala Millor.
El concert tingué dues parts ben diferenciades, a la primera part interpretaren el concert per a piano nº 2 Op. 18 en Do Menor (1er moviment) de Sergei Racmaninoff amb el talentós Magí Garcías Frau com a pianista solista, la seva actuació va encisar als espectadors.
A la segona part interpretaren La divina comèdia de Robert W. Smitn i on contaren amb la col·laboració de Margalida Amengual en la narració.
El concert que fou dirigit encertadement pel director de la banda, Miquel Àngel Llull, i va agradà moltíssim al nombrós públic assistent, ha estat sens dubte un dels concerts que quedaran a la memòria tant dels músics com dels espectadors.
Des d’aquestes pàgines només ens queda donar l’enhorabona a tots els músics per la seva dedicació i preparació per aquest concert, però molt especialment el director i als percussionistes que amb la seva fantàstica feina foren indispensables per a que la segona part el concert fos tan espectacular.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.