Les colles castelleres Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca actuaran a les Fires i Festes de Primavera de Manacor

Aquest proper cap de setmana, Manacor ja estarà de ple dins les Fires i Festes de Primavera 2024 . Ja s’ha convertit en tradició que el primer dissabte de festa la plaça de sa Bassa s’ompli amb els colors dels castells que hi fan els Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca.
Enguany les colles castelleres no faltaran a la cita i dia 25 de maig a les 18h alçaran les seves construccions a sa Bassa. Abans hauran passat per l’Ajuntament per fer-hi el tradicional pilar al balcó.
Aquests darrers dies els Al·lots han intensificat els assajos amb la intenció de fer un pas més a la Diada i de portar a plaça algun castell o pilar que enguany encara no han pogut estrenar. Dimecres 22 a les 19.30h i divendres 24 a les 20h seran al seu local per acabar d’enllestir la seva actuació. Les portes estan obertes a tothom que hi vulgui participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.